Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("BREWERING PLANT")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 48

  • Page / 2
Export

Selection :

  • and

YEAST BLOTTERS: SURVIVAL OF YEAST AND BACTERIA = PAPIERS BUVARDS POUR LEVURES: SURVIE DES LEVURES ET DES BACTERIESBURTON JD; INGLEDEW WM.1982; J. INST. BREW.; ISSN 0368-2587; GBR; DA. 1982; VOL. 88; NO 4; PP. 253-255; BIBL. 14 REF.Article

EUROPEAN BREWERY CONVENTION. THESAURUS. VOLUME 1. THESAURUS-MANUAL AND INDEXES. 2ND EDITION - 1982 = THESAURUS DE L'"EUROPEAN BREWERY CONVENTION". VOLUME 1. NOTICE DU THESAURUS ET INDEXES. 2EME EDITION - 19821982; ; GBR; OXFORD : IRL PRESS LTD.; DA. 1982; 365 P.; ISBN 0-904147-39-8Conference Proceedings

EUROPEAN BREWERY CONVENTION. THESAURUS. VOLUME 2. EXAMPLES OF ENTRIES AND NOTATIONS IN THESAURUS OF TERMS. 2ND EDITION - 1982 = THESAURUS DE L'"EUROPEAN BREWERY CONVENTION". VOLUME 2. EXEMPLES D'ENTREES ET NOTATIONS RENCONTREES DANS LE THESAURUS DES TERMES. 2EME EDITION - 19821982; ; GBR; OXFORD : IRL PRESS LTD.; DA. 1982; 580 P.; ISBN 0-904147-39-8Conference Proceedings

LES PERSPECTIVES DES INDUSTRIES AGRICOLES ET ALIMENTAIRES A L'OREE DU 21E SIECLE1982; INDUSTRIES ALIMENTAIRES ET AGRICOLES.; ISSN 0019-9311; FRA; DA. 1982; VOL. 99; NO 12; SUPPL.; PP. 1171-1188; BIBL. DISSEM.Article

BRAUWELT-BREVIER 1983 = L'ANNUAIRE BRAUWELT 19831983; ; DEU; NUERNBERG : BRAUWELT-VERLAG; DA. 1983; PP. 1-359Book

RECUPERATION DE LA LEVURE RESIDUELLE DES TANKS DE FERMENTATIONMOSCOSO G.1982; BIOS (PARIS); ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1982; VOL. 13; NO 4; PP. 18-20Article

ZUR TECHNOLOGIE DER INDUSTRIELLEN FLASCHENREINIGUNG = TECHNOLOGIE DE NETTOYAGE INDUSTRIEL DES BOUTEILLESOEFELEIN G.1982; TENSIDE DETERG.; ISSN 0040-3490; DEU; DA. 1982; VOL. 19; NO 3; PP. 137-139; ABS. ENGArticle

ACTUAL ACHIEVEMENTS AND FUTURE PROSPECTS CONCERNING THE USE OF ENZYMES IN THE BREWERY = SITUATION ACTUELLE ET PERSPECTIVES EN CE QUI CONCERNE L'UTILISATION DES ENZYMES EN BRASSERIEGILLIS VAN MAELE A.1982; CEREVISIA; ISSN 0377-8266; BEL; DA. 1982; VOL. 7; NO 1; PP. 31-41; ABS. FLE/FRE; BIBL. 28 REF.Article

The flash pasteurisation of beer = La pasteurisation flash de la bièreFRICKER, R.Journal of the Institute of Brewing. 1984, Vol 90, Num 3, pp 146-152, issn 0046-9750Article

MOEGLICHE ENTWICKLUNGEN IN DER BRAUINDUSTRIE DER ACHTZIGER JAHRE = POSSIBILITES DE DEVELOPPEMENT DE L'INDUSTRIE BRASSICOLES DANS LES ANNEES 80PFENNINGER H.1981; BRAU.-RUNDSCH.; ISSN 0379-7716; CHE; DA. 1981; VOL. 92; NO 11; PP. 269-275; BIBL. 28 REF.Article

Potential applications for heat pumps in the dairy and brewing industriesJournal of heat recovery systems. 1983, Vol 3, Num 3, pp 231-243, issn 0198-7593Article

L'épuration des eaux résiduaires de la brasserie. La technique actuelle et ses tendancesGUYOT, M.Industries alimentaires et agricoles. 1983, Vol 100, Num 11, pp 897-901, issn 0019-9311Article

L'INDUSTRIE BRASSICOLE EN BELGIQUE: ASPECTS ENERGETIQUESTOMAS IE.1981; BIAS; ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1981; VOL. 12; NO SPEC.; PP. 46-54; BIBL. 3 REF.Article

ABWASSER AKTUELL = EAUX USEESVOGLAR K.1981; MITT. VERSUCHSSTN. GAERUNGSWRB. WIEN; ISSN 0369-271X; AUT; DA. 1981; VOL. 35; NO 9-10; PP. 101-109; BIBL. 26 REF.Article

LA BRASSERIE EN FRANCE, DANS LA CEE, DANS LE MONDE.1982; BIOS (PARIS).; ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1982; VOL. 13; NO 12; PP. 5-17Article

BETRIEBLICHE ENERGIEKONZEPTE AUF DER BASIS VON BETRIEBSANALYSEN = ENERGY NEEDS OF A PLANT BASED ON ACTIVITY ANALYSIS = CONCEPTION DES BESOINS EN ENERGIE D'UNE ENTREPRISE BASEE SUR L'ANALYSE DE SON ACTIVITEEBERSBACH KF.1982; VDI-BER.; ISSN 0083-5560; DEU; DA. 1982; NO 435; PP. 15-17Conference Paper

EFFECT OF THE MITOCHONDRIAL GENOME ON THE FERMENTATION BEHAVIOUR OF BREWING YEAST = EFFET DU GENOME MITOCHONDRIAL SUR LE COMPORTEMENT DE LA LEVURE DE BIERE LORS DE LA FERMENTATIONCONDE ZURITA J; MASCORT SUAREZ JL.1981; EUROPEAN BREWERY CONVENTION. 18/1981/COPENHAGEN; GBR; LONDON: IRL PRESS; DA. 1981; PP. 177-186; ABS. FRE/GER; BIBL. 11 REF.Conference Paper

PRACTICAL EXPERIENCE WITH A NOVEL METHOD OF TREATMENT OF BREWERY WASTE WATERS = EXPERIENCE PRATIQUE A L'AIDE D'UNE NOUVELLE METHODE DE TRAITEMENT DES EFFLUENTS DE BRASSERIELOM T; FEDDERSON CC.1981; EUROPEAN BREWERY CONVENTION. 18/1981/COPENHAGEN; GBR; LONDON: IRL PRESS; DA. 1981; PP. 121-128; ABS. FRE/GER; BIBL. 5 REF.Conference Paper

CUISSON DU MOUT DE BRASSERIE AVEC RECOMPRESSION MECANIQUE DE VAPEUR1981; TRAV. COMMUNAUX; ISSN 0496-1293; FRA; DA. 1981; VOL. 27; NO 248; PP. 595-597Article

LA BRASSERIE EN AFRIQUE1981; BIOS; ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1981; VOL. 12; NO SPEC.; PP. 20-28Article

Epuration aérobie et valorisation des jus de drêches de brasserie à l'aide d'une levure (Candida sp.) isolée du milieu naturel = Aerobic purification and valorization of brewery spent grain liquor by a yeast (Candida sp.) isolated from natural environmentORS, P; NOEL, C; BERTRAND, J et al.Sciences des aliments. 1984, Vol 4, Num 1, pp 121-139, issn 0240-8813Article

INDUSTRIAL EFFLUENT TREATMENT AT SEWAGE-TREATMENT WORKS: THE TADCASTER EXPERIENCETIDSWELL MA; HUDSON JA; STAPLES KD et al.1983; WATER POLLUTION CONTROL (MAIDSTONE); ISSN 0043-129X; GBR; DA. 1983; VOL. 82; NO 2; PP. 227-242; BIBL. 4 REF.Article

COLLOIDAL STABILIZATION OF BEER BY ADDITION OF PROTEASES = STABILISATION COLLOIDALE DE LA BIERE PAR ADDITION DE PROTEASESPOSADA J; PEREZ JB; MARTINEZ JL et al.1981; EUROPEAN BREWERY CONVENTION. 18/1981/COPENHAGEN; GBR; LONDON: IRL PREOS; DA. 1981; PP. 443-500; ABS. FRE/GER; BIBL. 20 REF.Conference Paper

ENDOSKOPISCHE UNTERSUCHUNGEN DES VERHALTENS DER BIOLOGISCHEN UND NICHTBIOLOGISCHEN PARTIKEL WAEHREND DER GAERUNG UND LAGERUNG DES BIERES = RECHERCHES ENDOSCOPIQUES SUR LE COMPORTEMENT DES PARTICULES BIOLOGIQUES ET NON BIOLOGIQUES DURANT LA FERMENTATION ET LE STOCKAGE DE LA BIEREKUMADA JI; TAKAHASHI T; NAKATANI K et al.1981; EUROPEAN BREWERY CONVENTION. 18/1981/COPENHAGEN; GBR; LONDON: IRL PREOS; DA. 1981; PP. 293-300; ABS. ENG/FRE; BIBL. 3 REF.Conference Paper

LA BRASSERIE EN FRANCE DANS LA CEE, DANS LE MONDE1981; BIOS; ISSN 0366-2284; FRA; DA. 1981; NO 12; NO SPEC.; PP. 4-19Article

  • Page / 2